Col·laboradors, patrocinadors del circuit

Aquadiver i Water World

Aquadiver i Water World

Més de 230.000 m² de diversió

Els parc aquàtics Water World i Aquadiver garanteixen la diversió de tota la família, amb tobogans d'aigua, muntanyes russes aquàtiques, piscines, zones infantils i espais per al descans i el lleure. Aquadiver, a Platja d'Aro, té una superfície de 90.000 metres quadrats i 4.400 metres quadrats de làmines d'aigua. Té una àrea de jardins de 20.000 metres quadrats i l'aforament màxim és de 4.000 persones. Les atraccions d'aigua Water Fall, Splash Mountain, Kamikazes i la piscina d'ones són les estrelles del parc. D'altra banda, a Lloret hi ha Water Wold. Amb una extensió de 140.000 metres quadrats, el parc té més de 15 atraccions aquàtiques diferents, moltes de les quals no es poden trobar a cap altre parc d'Europa. Envoltat de natura, el parc ofereix una gran varietat de possibilitats de restauració o de fer pícnic. Els que siguin més atrevits poden pujar a l'X-treme Mountain, al Water Mountain o al Rafting River, l'atracció més gran d'Europa.

Aportació a totes les proves: Entrades als parcs i bosses amb merchandising.

Ideal Tee

Ideal Tee

Tees per P&P i boles recuperades

El millor preu i la màxima qualitat en boles de golf recuperades. Les boles provenen dels millors camps d'Espanya així com d'altres països, seleccionem una a una les boles, les separem per marques i per estat i prepararem les seves comandes que rebran en un plaç de 24 hores. També oferim Ideal Tee, es tracte d'un article per a la pràctica del pitch and putt i que et pot ajudar en el camp de pràctiques de qualsevol camp de golf.

Aportació a totes les proves: Boles de golf recuperades i IdealTees.

Ca la Caputxeta

Ca la Caputxeta

Hostal rural molt lligat al Pitch&Putt i el Golf

Masia catalana, a 10 minuts del mar, 500 metres del poble medieval de Castelló d'Empúries, i colindant amb el camp de P&P de Castelló. L'hostal tornarà a obrir cap al mes de febrer, ja que actualment està en fase d'importants reformes (bany a cada habitació, calefacció, televisió amb canal plus golf, i molt més...).

L'indret ideal per a gaudir de l'estada a una masia , jugar al P&P i sobretot que les famílies tinguin també el seu espai, jocs pels nens i gaudir d'un entorn immillorable.

Aportació a totes les proves: Estades a l'hostal amb esmorçar inclòs per a dues persones.

20 patrocinadors. Mostrant del 13 al 15

Si t'interessa formar part dels col·laboradors del circuit, posa't en contacte amb nosaltres a info@circuitlowcost.com