Col·laboradors, patrocinadors del circuit

MIG

MIG

Made In Girona

Al bell mig del Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols, que en un espai singular enllaça l'estructura més mediterrània del Mercat Local amb l'avanguarda del disseny i el comerç tradicional, MIG (Made In Girona) obre la primera parada que presenta, ven i promociona productes de Comarques Gironines.

Aportació als premis finals: Lots de productes

Cine y Viajes

Cine y Viajes

Viatja a l’indret de la pel·lícula de la teva vida

Perquè ens agrada el cinema quasi bé tant com a tu, perquè pot ser que ens agradi viatjar més que a tu, perquè volem compartir viatges i pel·lícules amb tú, Cine y Viajes és el lloc ideal per escollir el teu viatge de cine. Perquè cada Pel·lícula és un Viatge convertim els nostres Viatges en Pel·lícules, utilitzem les pel·lícules de la nostra vida per viatjar, per somniar, per seguir somniant fora de la pantalla. Presentem una selecció de Viatges de Cine amb pel·lícules que ens portaran a reviure les emocions que alguna vegada sentim en la sala fosca dels nostres records de Sessió Contínua, Blanc i Negre o Technicolor, en llençol o Cinemascope.

Aportació als premis finals

Caldea

Caldea

Espai termolúdic i wellness

Caldea, dissenyat per l’arquitecte Jean-Michel Ruols, és fruït de la voluntat del Comú (ajuntament) d’Escaldes-Engordany d’utilitzar la riquesa de l’aigua termal del seu territori, amb una filosofia diferent a la dels tradicionals balnearis: el termoludisme.

 

Aportació a proves soltes: Vals 2x1 per a tots els participants del II Open Club Esportiu Lopi

20 patrocinadors. Mostrant del 7 al 9

Si t'interessa formar part dels col·laboradors del circuit, posa't en contacte amb nosaltres a info@circuitlowcost.com