Col·laboradors del circuit

Notícies del circuit

Classificacions de la primera prova

11.05.2009, a les 17:17

Després de la primera de les sis proves puntuables pel circuit low cost de P&P, en Dani Giménez lidera la classificació Scratx, en Xavi Miñano la classificació de Handicap Inferior i en Domènec Serrano la de Handicap Superior.

Us podeu descarregar la classificació complerta en format excel, i marcar-vos en colors diferents els vostres amics, rivals, etc.

Classificacions del circuit low cost de P&P (format excel)

Ens veiem a la propera prova, el 23 i 24 de maig al P&P Franciac.

Calendari de competicions de P&P 2009

15.03.2009, a les 11:48

Publiquem un calendari amb les proves del Circuit Low Cost juntament amb les Competicions Oficials de la FCPP.

Calendari de competicions de P&P 2009

Us el podeu baixar tant en format .pdf, ja preparat per imprimir, com en format .xls, per si voleu fer els vostres propis retocs o anotacions al full d'excel.

Posem en marxa el circuit

30.11.2008, a les 11:48

Després d'un temps d'anar preparant, madurant i consensuant la idea del circuit, engeguem aquesta web per donar-lo a conèixer, i recollir-hi tota la informació relacionada.

Esperem que us agradi aquest nou projecte i vulgueu participar-hi, ja sigui jugant els torneigs, col·laborant a la seva difusió, o ajudant-nos a ampliar els patrocinadors per tenir uns premis més atractius per a tots els jugadors.

Per a qualsevol comentari, no dubteu a enviar-nos un correu electrònic a info@circuitlowcost.com, o contacteu-nos a través de la nostra pàgina al facebook on podeu deixar els vostres missatges al Mur, crear nous fils de debat als Fòrums, o compartir i comentar les vostres fotografies i vídeos a mida que es vagin disputant les proves.

Llegiu-ne més...

15 notícies. Mostrant de la 13 a la 15