Col·laboradors del circuit

Notícies del circuit

Classificacions de la tercera prova

29.06.2009, a les 13:00

Després de la tercera de les sis proves puntuables pel circuit low cost de P&P, en Dani Giménez manté el liderat a la classificació Scratx seguit d'en Josep Mª Vilatge i en Joan Perich.

La Sònia Docampo i en Carles Marques comparteixen la primera posició a la classificació de Handicap Inferior, seguits de ben a prop per una desena de jugadors separats per només cinc punts .

A la classificació de Handicap Superior en Bernat Carne s'ha col·locat líder amb un parell de punts d'avantatge respecte a en Rafael Cantavella.

Us podeu descarregar la classificació complerta en format excel, i marcar-vos en colors diferents els vostres amics, rivals, etc.

Classificacions del circuit low cost de P&P (format excel)

Ens veiem a la propera prova, el 11 i 12 de juliol al P&P Mas Gurumbau.

Classificacions de la segona prova

24.05.2009, a les 17:07

Després de la segona de les sis proves puntuables pel circuit low cost de P&P, en Dani Giménez repeteix victòria i lidera la classificació Scratx seguit d'en Xavier Fotanet i en Joan Perich empatats a la segona plaça.

La Sònia Docampo lidera la classificació de Handicap Inferior, seguida per en Xavier Martin a només un punt.

A la classificació de Handicap Superior hi ha un triple empat a la primera posició entre Jordi Viñolas , Efren Perez i Bernat Carne.

Us podeu descarregar la classificació complerta en format excel, i marcar-vos en colors diferents els vostres amics, rivals, etc.

Classificacions del circuit low cost de P&P (format excel)

Ens veiem a la propera prova, el 27 i 28 de juny al P&P Platja d'Aro.

Demo de pals i Concurs de putts

21.05.2009, a les 19:15

El dissabte 23 de maig, de 11h a 18h, ClubMaker ens oferirà una demo de pals al P&P Franciac, durant l'Open PIP.CAT. Només per provar els pals pots guanyar un joc de pals complert per el Pitch&Putt!

I a més, diumenge 24 de maig, de 12h a 13h30 es celebrarà un Concurs de Putts, també patrocinat per ClubMaker, amb premi d'un Putter Forgan pel primer classificat femení i masculí.

15 notícies. Mostrant de la 10 a la 12