Col·laboradors del circuit

Notícies del circuit

Classificacions de la cinquena prova

22.09.2009, a les 16:30

Després de la penúltima de les sis proves puntuables pel circuit low cost de P&P, en Dani Giménez conserva el liderat a la classificació Scratx amb 6 punts d'avantatge respecte en Santi Serramitjana i en Jordi Salvà.

La Sònia Docampo també continua liderant en solitari la classificació de Handicap Inferior, seguida a només 2 punts d'en Josep Parada, i un seguit més de jugadors encara amb opcions.

A la classificació de Handicap Superior en Bernat Carne conserva el liderat però se li acosten alguns jugadors, com per exemple en Rafael Cantavella que es situa a només dos punts.

Us podeu descarregar la classificació complerta en format excel, i marcar-vos en colors diferents els vostres amics, rivals, etc.

Classificacions del circuit low cost de P&P (format excel)

Ens veiem a la propera i última prova, el 17 i 18 d'octubre al P&P Sant Cebrià, on es decidiran els guanyadors finals. Molta sort a tothom!

Classificacions de la quarta prova

13.07.2009, a les 12:18

Després de la quarta de les sis proves puntuables pel circuit low cost de P&P, en Dani Giménez continua mantenint el liderat a la classificació Scratx seguit d'en Josep Mª Vilatge i en Joan Perich.

La Sònia Docampo lidera en solitari la classificació de Handicap Inferior, seguida d'en Joan Plans, i un seguit de jugadors a pocs punts .

A la classificació de Handicap Superior en Bernat Carne conserva el liderat amb cinc punts d'avantatge respecte a l'Andres Ibañez.

Us podeu descarregar la classificació complerta en format excel, i marcar-vos en colors diferents els vostres amics, rivals, etc.

Classificacions del circuit low cost de P&P (format excel)

Ens veiem a la propera prova, el 19 i 20 de setembre al P&P Teià.

Demo de pals i Concurs de putts

08.07.2009, a les 19:15

El dissabte 11 de juliol ClubMaker durà a terme una demo de pals al P&P Mas Gurumbau, durant el I Open RMB.

I diumenge 12 de juliol, es celebrarà un Concurs de Putts, també patrocinat per ClubMaker, amb premi d'un Putter Forgan pel primer classificat femení i masculí.

15 notícies. Mostrant de la 7 a la 9